Close

Soldaat van Oranje – De Musical ontving vandaag 1000 leerlingen en 100 docenten uit het voortgezet onderwijs, mede mogelijk gemaakt door de Stichting Educatieve Theaterprojecten. Soldaat van Oranje – De Musical heeft dit jaar zes educatievoorstellingen gepland, in totaal worden er 6000 leerlingen ontvangen in de TheaterHangaar in Katwijk. Het educatieproject voor de middelbare scholen bestaat uit een voorbereidende lesbrief, een bezoek aan de voorstelling en de tentoonstelling in de TheaterHangaar en een evaluatie. De Stichting vindt het belangrijk dat theatervoorstellingen met een historisch of maatschappelijk thema, zoals Soldaat van Oranje – De Musical, ook toegankelijk zijn voor scholen, zodat deze voorstellingen onderdeel kunnen zijn van het cultuur- of geschiedenisonderwijs.

Foto: 1000 leerlingen in de theaterzaal vlak voor aanvang van de voorstelling.

Fotocredit: Samuel van Leeuwen

Go top