Close

Soldaat van Oranje – De Musical vierde in oktober 2014 haar vierjarig bestaan. Deze hele maand stond in het teken van educatie. In samenwerking met de Stichting Educatieve Theaterprojecten werden twee extra voorstellingen voor middelbare scholieren georganiseerd.

Videoverslag van educatievoorstelling 1 oktober (1 min.)

Making of: van idee tot geschiedenisles (6 min.)

Door het succes van de eerste reeks en de twee extra educatievoorstellingen wil Soldaat van Oranje – De Musical in samenwerking met de Stichting in 2015 graag nieuwe educatievoorstellingen aanbieden aan de middelbare scholen. Bij de intekening voor de eerste reeks educatievoorstellingen bleek de belangstelling van de scholen enorm en heeft de stichting veel scholieren moeten teleurstellen. En juist in het jaar dat de 70-jarige bevrijding van Nederland wordt herdacht en gevierd, maakt het spelen van educatievoorstellingen extra bijzonder. Daarom hoopt de Stichting op medewerking van de huidige fondsen en nieuwe (maatschappelijke) partners te interesseren voor het educatieproject in 2015. Eind januari of begin februari hoopt de Stichting meer bekend te kunnen maken. Wilt u op de hoogte blijven van mogelijke educatievoorstellingen in 2015? Mail naar info@vtpeducatie.nl.

Go top